Making farming knowledge profitable
nl en

Communiceren met gezond boerenverstand

Om je zaak vooruit te duwen, kun je als agrarisch ondernemer niet zonder actieve communicatie. Iedereen heeft te maken met een omgeving met wie hij of zij communiceert. Dat maakt van communicatie een basisvoorwaarde voor een gezond toekomstperspectief van je bedrijf.

Communiceren met gezond boerenverstand ondersteunt je bij effectieve communicatie. Niet met allerlei ingewikkelde theorieën, maar door het geven van praktische tips, stappenplannen en toegesneden achtergrondinformatie. Adviezen van deskundigen uit de agrarische praktijk en voorbeelden van agrarisch ondernemers uit alle takken van de land- en tuinbouw geven een extra zetje.

Je wilt dat je boodschap je omgeving en/of je klanten bereikt. Dat je communicatie effectief is. De meeste kans van slagen heb je met een goede voorbereiding en het toepassen van een aantal basisregels. Ook is het zaak dat je helder voor ogen hebt wat je wilt bereiken en waarom. Je kunt gebruikmaken van diverse communicatiemiddelen, waaronder een website, een folder of gewoon een persoonlijk gesprek. Kies het middel dat in jouw situatie het meest succesvol kan zijn.

  • Ingenaaid - Kleur
  • 978-90-8740-063-7
  • 120
  • 300
  • 21 x 21 cm