Making farming knowledge profitable
nl en

Business to business

Praktische en direct toepasbare professionele informatie: dat is wat agrarische professionals wereldwijd naar op zoek zijn. Daarom is Roodbont Publishers gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige en praktische agrarische vakinformatie, met een juiste verhouding tussen tekst én beeld. Hiervoor werken we wereldwijd samen met topexperts, die precies weten wat er dagelijks op het boerenbedrijf speelt. Nu en in de toekomst.

Bedrijfsedities
De informatie uit onze boeken kan door organisaties en bedrijven gebruikt worden om de kennis van kun klanten te optimaliseren en hun management te ondersteunen. Zo kunnen zij hun relatie met de klant verbeteren, terwijl boeren hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarom biedt Roodbont verschillende mogelijkheden tot maatedities aan.


Meer dan boeken

Een ander belangrijk kenmerk van onze boeken, zoals onze bestsellers Cow Signals en Pig Signals, is dat ze onderdeel zijn van een breder informatieconcept. Naast boeken bieden we u op maat gemaakte websites, workshops, posters, magazines en praktijktrainingen aan. 

Uitgevers: rechten
Uitgevers die geïnteresseerd zijn in de rechten van Roodbont Publishers publicaties kunnen met ons contact opnemen via: info@roodbont.nl

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over uw bedrijfseditie of andere Roodbont producten, mail ons dan op info@roodbont.nl of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We denken graag met u mee!