Making farming knowledge profitable
nl en

Disclamer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.roodbont.nl en www.roodbont.com en de informatie op andere Roodbont websites en Roodbont platforms. Door deze websites en platforms te bezoeken en/of informatie ervan te willen gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. 

De inhoud van deze Roodbont website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Roodbont Publishers B.V. kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op deze website en voor de informatie op andere Roodbont websites en Roodbont platforms. Roodbont Publishers kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schade of gevolgen ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van deze website en gebruik van de inhoud van andere Roodbont websites en Roodbont platforms.

Copyrights
Roodbont Publishers behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en alle andere rechten voor met betrekking tot de informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) op deze website en de informatie op andere Roodbont websites en Roodbont platforms. Het is niet toegestaan informatie van deze websites en platforms te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Roodbont Publishers B.V.. 

Copyrights 2018 Roodbont Publishers B.V.