Making farming knowledge profitable
nl en

Voor wie?

Roodbont Publishers is een internationale uitgever die zich specialiseert in op maat gemaakte informatie voor boeren, agrarische adviseurs, dieren- en veeartsen en alle toonaangevende bedrijven in de wereldwijde agrarische sector.

Consument
De boeken van Roodbont Publishers zijn verkrijgbaar in de boekhandel, maar u kunt de boeken ook direct bestellen via de webshop. Hier vindt u ook meer informatie en kunt u alvast een kijkje nemen in de boeken.

Bedrijven en organisaties
De informatie uit onze boeken kan door organisaties en bedrijven gebruikt worden om de kennis van hun klanten te optimaliseren. Zo kunnen zij de relatie met de klant verbeteren, terwijl de klant zijn bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Roodbont Publishers biedt hiervoor verschillende mogelijkheden tot bedrijfsedities aan.

Agrarisch onderwijs
Al jaren worden producten van Roodbont met veel succes gebruikt in het agrarisch onderwijs. Het praktische karakter van de uitgaven en de gunstige prijsstelling maakt het voor scholieren, studenten en docenten uitstekend en betaalbaar onderwijsmateriaal. Niet alleen in regulier onderwijs maar ook in trainingen en cursussen voor agrariërs. De inhoud is geschikt voor alle niveaus: van VMBO tot universitair onderwijs. Bij veel onderwijsinstellingen maken Roodbont titels standaard deel uit van het curriculum.

Onderwijsedities
Roodbont Publishers werkt samen met het Ontwikkelcentrum en heeft met hen van zes boeken specifieke onderwijsedities gemaakt. De educatieve edities van Koesignalen, Klauwen, Jongvee, Varkenssignalen, Paard en Voer en Bodemsignalen zijn bij het Ontwikkelcentrum verkrijgbaar.

Boekhandels, wederverkopers en uitgevers
Veel boeken van Roodbont Publishers gaan via de boekhandel naar tevreden klanten. Alle Nederlandstalige boeken staan voor boekhandels op voorraad bij het Centraal Boekhuis. Ook boeken die niet standaard in het schap van de boekwinkel staan zijn dus gewoon te bestellen.

Bent u als boekhandel niet aangesloten bij het CB, wilt u liever direct bestellen of heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op. Ook niet-boekhandels kunnen als wederverkoper optreden, zolang de vaste boekenprijs naar de eindgebruiker maar wordt gehanteerd. Daarnaast kunnen uitgevers die geïnteresseerd zijn in de rechten van Roodbont publicaties contact met ons opnemen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over uw eigen onderwijseditie? Bent u geïnteresseerd om als wederverkoper op te treden? Wilt u meer weten van de mogelijkheden voor een bedrijfseditie of de kortingen bij afname van grotere aantallen van een standaardeditie? Voor deze en andere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@roodbont.nl. Of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We denken graag met u mee!